Kunderne siger ...

Om e-læring som en brik i en større tilbud på et jobcenter

”Vi ved jo, at et godt CV er afgørende for, at borgeren nærmer sig et match. I jobcentret har vi flere bolde i spil sammen med den ledige for at opnå det bedste match. Medarbejderne har mulighed for at kombinere forskellige indsatser i ledighedsforløbet, bl.a. e-læring, "Jobsystem" (en app, hvor ledige kan ansøge jobcentrets virksomhedsrettede tilbud), samt gruppeforløb med flere ledige borgere.”

Allan Revsbæk, virksomhedskonsulent, Jobcenter Tårnby

 

Om udviklingssamarbejdet af digital læring om demens

”Det har betydet meget, at Guide2know har kunnet spille sammen med os i forhold til, hvordan vi tænker, at projektet skal forløbe. Vi har nået at overveje nogle ting på en anden måde, end hvis vi ikke havde G2K at sparre med i processen. Det er ret vigtigt, hvem man spiller sammen med.”

Tidl. innovations- og udviklingskonsulent, Herning Kommune

 

Nysgerrig efter mere?
Læs om vores øvrige kunders erfaringer med digital læring her >>

Brugerne siger ...

Sygefravær

"Det var godt med så mange nyttige informationer på en gang. Ligeledes gav det mulighed for at printe skema ud, som fremover skal bruges i forbindelse med sygefravær. Et stærkt træk fra kommunens side af. Mener det bør gentages om 6 mdr. for hele tiden at følge op på retningslinjer/ vejledninger for ledere i kommunen. Tak."

- Leder i Børn og Uddannelse

 

Medicinhåndtering

”Det har været nemt og overskueligt, godt med quizzer, så man kan øve sig inden den endelige test”

”Det er fint, at man kan gøre det i eget tempo, mulighed for at lytte igen, samt at det gemmes dertil, hvor man er kommet.”

- Medarbejdere i sundhedssektoren
 

 

Stadig nysgerrig?
Læs mere om medarbejdernes oplevelse med e-læring her >>
Hvordan kan vi hjælpe dig?

Bliv klogere med vores korte video om e-læring, hvor vi fortæller om fordele og muligheder ved digital kompetenceudvikling.

Du kan læse mere om digital læring på vores FAQ-liste


Adresse og kontakt

Guide2know / e-learning
Kongevej 73, st.
6400 Sønderborg

Telefon: 88 43 71 00
mail@guide2know.dk
CVR: 58 20 01 15

- en del af Gyldendal-gruppen

Guide2know

... er en digital virksomhed, der forener forretningsforståelse, design og innovativ teknologi. Vi har udviklet digital læring til både offentlige og private virksomheder siden 2008, er blandt de mere erfarne i branchen - og i 2018 blev vi en del af Gyldendal-gruppen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få viden om aktuelle muligheder, bliv klogere på digital læring og kompetenceudvikling, se nye vinkler med business-cases m.m.. 
Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange årligt.

Jeg accepterer, at mine data indsamles og behandles i henhold til privatlivspolitikken