Vi elsker at lave e-learning

– men ligesom med alt andet i livet, kan vi engang imellem godt synes, at det er noget bøvl.

Når vi har det sådan, så tager vi en rundtur i vore evalueringsdatabaser, og kigger på alle de positive tilbagemeldinger, modulerne får. Armene kommer op, smilet kommer frem, og vi er fuldstændig klar igen.

Efterhånden har vi i hobevis af tilbagemeldinger. Dette er bare et lille udpluk:

Medicinhåndtering

”Det har været nemt og overskueligt, godt med quizzer, så man kan øve sig inden den endelige test”

”Det er fint, at man kan gøre det i eget tempo, mulighed for at lytte igen, samt at det gemmes dertil, hvor man er kommet.”

- Medarbejdere i sundhedssektoren

”Det har været givtigt for mig, at jeg har kunne lægge det fra mig fra tid til anden, for så at genoptage modulerne derfra hvor jeg er nået. De små sekvenser med lidt video og lyd har virket godt for mig. Det hele var let overskueligt. Det var yderligere rigtig godt, at der kom de pop-ups, som var yderst relevante.”

- Medarbejder på socialområdet

Magtanvendelse  (voksne)

”Jeg synes, det er et godt kursus. Jeg har stået i stituationen nogle gange, og vi har været gode til at bruge magt i de rigtige situationer. Men mange nye kolleger ved ikke "hvornår" og "hvorfor" – og det synes jeg belyses rigtig godt i dette kursus.”

”Jeg har fået et indblik i, hvor omfattende magtanvendelse er. Og gode ideer til hvordan man bruger mindst magtanvendelse.”

”Vi har en borger, som ikke bryder sig om en specifik sygeplejerske skal komme i deres hjem, og nu har jeg fået redskaber til at forklare min planlægger, at de ikke skal sætte borgeren på den pågældendes køreliste.”

- Medarbejdere på social- og sundhedsområdet
 

Jobcenterkonceptet

”Som nyledig tror man, at man kommer i job hurtigt og Jobnet CV tager tid, og det bliver bare lige gjort hurtigt. Ja, fordi når man ser på en video som her, så hjælper det, når man er nyledig, og der er meget andet at se til. Så modulerne hjælper til at lave et godt CV. Jeg har nu også fået en bedre forståelse for, hvad forskellen er på ’personlig profil’ og ’faglig profil’.”
 

”Alle kan forstå det. Det var positivt, forklares meget godt, også for dem som kan have svært ved det. Det bliver ikke bare ’jappet’ igennem.”

- Ledige borgere

 

Intro til nyansatte

Min frygt for denne måde at blive introduceret på, og komme igennem programmet, må siges at være unødvendig. Det er en god og forståelig måde at få viden omkring min arbejdsplads på, og ja, som der bliver sagt til sidst, det er en spændende arbejdsplads. Jeg har været dybt koncentreret fra først til sidst.

- Medarbejder i Distrikt Fjord


Rigtig godt introduktionskursus. Man husker meget mere, når det bliver præsenteret visuelt, og med en lille quiz til slut.

- Medarbejder i Økonomi og Personalestaben

Sygefravær

Det var godt med så mange nyttige informationer på en gang. Ligeledes gav det mulighed for at printe skema ud, som fremover skal bruges i forbindelse med sygefravær. Et stærkt træk fra kommunens side af. Mener det bør gentages om 6 mdr. for hele tiden at følge op på retningslinjer/ vejledninger for ledere i kommunen. Tak.

- Leder i Børn og Uddannelse
 

Fantastisk godt og brugbart og helt perfekt i en travl hverdag, hvor man individuelt har mulighed for at tage kurset.

- Leder i Intern Stab

IT-Sikkerhed

Nemt og overskueligt kursus. Tak for det. Dejlig video i starten. Et frisk pust. Og søde illustrationer. Alt i alt rigtig godt. Flere af disse kurser og andre emner tak.

- Medarbejder i Job og Velfærd

Hygiejne

God opsummering og revitalisering af kendt viden.

- Medarbejder i botilbud