Vi elsker at lave e-learning

– men ligesom med alt andet i livet, kan vi engang imellem godt synes, at det er noget bøvl.

Når vi har det sådan, så tager vi en rundtur i vore evalueringsdatabaser, og kigger på alle de positive tilbagemeldinger, modulerne får. Armene kommer op, smilet kommer frem, og vi er fuldstændig klar igen.

Efterhånden har vi i hobevis af tilbagemeldinger. Dette er bare et lille udpluk:

Sygefravær

Det var godt med så mange nyttige informationer på en gang. Ligeledes gav det mulighed for at printe skema ud, som fremover skal bruges i forbindelse med sygefravær. Et stærkt træk fra kommunens side af. Mener det bør gentages om 6 mdr. for hele tiden at følge op på retningslinjer/ vejledninger for ledere i kommunen. Tak.

- Leder i Børn og Uddannelse

 

Fantastisk godt og brugbart og helt perfekt i en travl hverdag, hvor man individuelt har mulighed for at tage kurset.

- Leder i Intern Stab

Intro til nyansatte

Min frygt for denne måde at blive introduceret på, og komme igennem programmet, må siges at være unødvendig. Det er en god og forståelig måde at få viden omkring min arbejdsplads på, og ja, som der bliver sagt til sidst, det er en spændende arbejdsplads. Jeg har været dybt koncentreret fra først til sidst.

- Medarbejder i Distrikt Fjord

 

Rigtig godt introduktionskursus. Man husker meget mere, når det bliver præsenteret visuelt, og med en lille quiz til slut.

- Medarbejder i Økonomi og Personalestaben

Jobcenterkonceptet

”Som nyledig tror man, at man kommer i job hurtigt og Jobnet CV tager tid, og det bliver bare lige gjort hurtigt. Ja, fordi når man ser på en video som her, så hjælper det, når man er nyledig, og der er meget andet at se til. Så modulerne hjælper til at lave et godt CV. Jeg har nu også fået en bedre forståelse for, hvad forskellen er på ’personlig profil’ og ’faglig profil’.”
 

”Alle kan forstå det. Det var positivt, forklares meget godt, også for dem som kan have svært ved det. Det bliver ikke bare ’jappet’ igennem.”

- Ledige borgere

 

Medicinhåndtering

”Det har været nemt og overskueligt, godt med quizzer, så man kan øve sig inden den endelige test”

”Det er fint, at man kan gøre det i eget tempo, mulighed for at lytte igen, samt at det gemmes dertil, hvor man er kommet.”

- Medarbejdere i sundhedssektoren

”Det har været givtigt for mig, at jeg har kunne lægge det fra mig fra tid til anden, for så at genoptage modulerne derfra hvor jeg er nået. De små sekvenser med lidt video og lyd har virket godt for mig. Det hele var let overskueligt. Det var yderligere rigtig godt, at der kom de pop-ups, som var yderst relevante.”

- Medarbejder på socialområdet

IT-Sikkerhed

Nemt og overskueligt kursus. Tak for det. Dejlig video i starten. Et frisk pust. Og søde illustrationer. Alt i alt rigtig godt. Flere af disse kurser og andre emner tak.

- Medarbejder i Job og Velfærd