Udvikling af digital læring

Processen

Udviklingen af et e-læring-modul er for mange en lidt ukendt og måske uoverskuelig opgave. Vores forretningsmodel bygger på, at vi tager jer i hånden gennem processen – og vi slipper jer først, når I er tilfredse og kørende. Dette procesarbejde er indeholdt i vores priser.
 

Jeres rolle undervejs

En typisk opgavefordeling er, at I leverer manuskripter omkring det faglige indhold, herunder eventuelle “egne” fotos eller illustrationer, som skal indgå i modulet. I skal på ingen måde finde alle illustrationer, som skal anvendes – bare dem af jeres egne, I gerne vil have med. De andre sørger vi for.

I udnævner en koordinator, som er jeres tovholder og vores faste kontaktperson gennem processen.
 

Vores rolle undervejs

Vi hjælper jer med at disponere modulet. På forfattermøderne giver vi konkret feedback og sparring til de enkelte manuskripter. Når manuskripterne er godkendte, leverer vi den fulde tekniske produktion og opsætning af den digitale læring. I forhold til implementering af jeres nye e-læringsmodul, deltager vi gerne i den indledende implementeringsfase for at sikre, at modulet får et aktivt liv hos jer.

I får naturligvis ligeledes en fast kontaktperson hos os.
 

Tidshorisont for udvikling af moduler

Et typisk forløb for udvikling af et modul varer cirka 3 måneder fra start til slut, men det kan gøres hurtigere, hvis der er behov.

Vi laver en fælles tidsplan for de forskellige del-leveringer, så alle ved, hvad der forventes og hvornår.