Direktørskifte i Guide2know

17-08-2020 - Hanne Salomonsen, bestyrelsesformand

Marianne Hvid har efter eget ønske valgt at takke af som direktør. 
 
Marianne grundlagde Guide2know tilbage i 2008, og det har siden været hendes ”hjertebarn”. Alle, der kender hende, ved, at hun igennem årene har brugt mere eller mindre al sin tid i virksomheden – og at det til tider har været en udfordring at kombinere det store engagement med et helbred, som også løbende har udfordret.

Nu er virksomheden veletableret, og det er for Marianne blevet tid til at prioritere anderledes.
 
Men helt slut er det heldigvis ikke. Marianne vil gerne bidrage, hvor der er behov, og lige nu mangler vi erfarne kræfter i vores læringskoordinatorafdeling.
 
Marianne har takket ja til at springe til her, og det er win-win for alle parter. Med Marianne får vi en virkelig erfaren læringskoordinator, som kan servicere vores kunder på højt niveau. Marianne glæder sig til igen at skulle arbejde med det, hun brænder allermest for – nemlig at lave god digital læring, der matcher de enkeltes kunders ønsker og behov.
 
Skiftet sker med virkning fra den 15. august 2020. 
 
I overgangsfasen har vores leverance- og udviklingschef Jeppe Steen Jensen sagt ja til tage posten som administrerende direktør, og han er foreløbig konstitueret året ud. Det giver bestyrelsen ro til at arbejde med rette langsigtede løsning.
 
Det korte af det lange er: 
Alt er godt – alle er glade – og alt fortsætter uændret for vores kunder. 
Vi glæder os alle til at fortsætte de gode samarbejder. 
 

Hanne Salomonsen
Bestyrelsesformand